The Fooo konsert

I lördags var jag och min kompis Yun på en konsert med The Fooo i Örebro. Det var trångt att stå ute och vänta när några tryckte på. Men det var det värt när man sedan fick komma in och stå bara någon meter ifrån scenen och se dem. Förband för The Fooo var Isac Elliot från Finland och en tjej som hette Annie (stavning :S). Jag kan fortfarande inte fatta att jag har sett dem två gånger nu. Första gången var när de spelade på torget i Örebro, stod as nära dem. Älskar verkligen allt dem gör och tycker att de är väldigt talangfulla. De kan dansa, sjunga och är as snygga. 
Här är några bilder från konserten. Det är inte så bra kvalitet eftersom man inte ha med sig kamera.
 
2014-04-15 / 23:29:45 / Kommentarer (0)


Påsklov!

Nu har äntligen påsklovet börjat! Jag ska inte göra något speciellt den här veckan. Igår åkte även min kompis Yun och jag in till Örebro för se en konsert med The Fooo!
Jag kommer skriva mer om det och lägga upp bilder om det imorgon. Så håll ögonen öppna...
2014-04-13 / 21:39:11 / Kommentarer (0)


Söndags mys

Sitter nu ute på altanen och myser framför tv:n. Är ganska trött efter att ha bytt ut min säng idag. Kommer nog sova mycket bättre nu. Har även prövat mina nya blixtrar till kameran idag. Det kommer upp några bilder med blixtrarna. 
Imorgon öppnar även det nya DollarStore i Laxå. Ni som inte vet ligger Laxå några mil utanför Örebro. Det har kommit hit ganska mycket nytt nu. För några dagar sedan öppnade Subway i samma byggnad som Rastpunkt och BK. Vi har även en ny rondell som alla tycks åka in i. Min kompis Yun och jag ska dit och kolla vad de har imorgon. 
2014-04-13 / 21:21:58 / Kommentarer (0)