Sophies bal

2013-05-23 / 19:34:00 / Kommentarer (0)


Sockenstugan

Mamma bestämde sig för att sluta lite tidigare, så vi åkte till café sockenstugan. Den ligger lite utan Laxå (där jag bor) vid Borasjön. Det är så mysigt där ute. Vi åt lunch och sedan tog jag och Sophie en varsin Cake pop. Efter det gick vi runt lite och kollade på de gamla byggnaderna. 
Sedan åkte vi till Anki's magasin, men det tog ett tag. Vi åkte och det skulle finnas en skylt som det stod Anki's magasin på. Efter en lång sträcka hittade vi äntligen skylten. Vi svängde in och fortsatte köra. Vi kollade efter huset men hittade det inte. Området såg lite litet ut för att det skulle finnas där. Men tillslut hittade vi dit och det var det värt. Det fanns så många gulliga saker därinne. Jag köpte två par jätte söta skålar det rosor på.
Imorgon ska vi vara hundvakt till Elsa och Tyra. De är så söta och gosiga. Det ska bli jätte roligt! 
2013-05-10 / 23:14:32 / Kommentarer (0)


Dagens

Älskar lilla rosetten på tofsen, satte dit den själv. ;)
2013-05-10 / 22:55:42 / Kommentarer (0)


?

Jag är sugen på att sy något men vet inte vad. Jag kanske ska sy en peplum topp eller sy på mönster på mina shorts men vet inte. Det beror på vad man har hemma också. Det blir inget idag men ska nog komma på något tills imorgon. Håller på att sy en kjol i slöjden. Den är svart med vit spetstyg över, hoppas att den blir bra. Älskar verkligen att sy om mina kläder eller sy något helt nytt. Tyvärr så har inte vi en så bra symaskin hemma. Tänkte önska mig en ny i julas men det blev en annan sak. Ska nog börja spara en ny symaskin. 
2013-05-09 / 23:13:09 / Kommentarer (0)


Härligt väder idag

Inte direkt. Det här bilderna är tagna från igår, vi skulle ut och fota med mobilerna på bilden. Idag när man äntligen är ledig så är det jätte dåligt väder. Det har spöregnat hela dagen, så jag har inte gjort så mycket. Städat rummet, plugga spanska och bara chillat i  mitt rum. Man kunde till och med höra de stora regndroppar slå på fönstret. Men hoppas att det blir bättre väder imorgon.
2013-05-09 / 22:50:15 / Kommentarer (0)


Back again!

Det har varit jätte varmt och soligt idag. Har varit ute nästan hela dagen och solat. Tog också en liten springtur och det var jätte skönt. 
Har inte skrivit på typ en vecka och har inte riktigt någn ursäkt. Har inte varit inne något på datorn heller. Jag vet faktiskt inte var jag har gjort, men jag är tillbaka. 
2013-05-06 / 22:13:51 / Kommentarer (0)